T-Mobile verlaagt prijzen voor prepaid mobiel internet

© CIDimport

T-Mobile verlaagt prijzen voor prepaid mobiel internet

Desktops & monitoren

Geplaatst: 9 juli 2009 - 04:07

Aangepast: 17 november 2022 - 08:52

Redactie

Vanaf volgende week dinsdag verlaagt T-Mobile de prijzen voor prepaid mobiel internet op de laptop. Voortaan betaalt een klant, zelfs bij intensief gebruik, nooit meer dan € 4,50 per dag. Dat was € 7,-. Volgens T-Mobile maken klanten met PrePaid internet op de laptop nu gemiddeld 7 dagen per maand gebruik maken van deze dienst.

Vanaf volgende week dinsdag verlaagt T-Mobile de prijzen voor prepaid mobiel internet op de laptop. Voortaan betaalt een klant, zelfs bij intensief gebruik, nooit meer dan € 4,50 per dag. Dat was € 7,-.

Volgens T-Mobile maken klanten met PrePaid internet op de laptop nu gemiddeld 7 dagen per maand gebruik maken van deze dienst. Dat doen ze vooral om onderweg en ook op vakantie in Nederland de mail te checken en te internetten.

De prijs per MB wordt verlaagd van 1 euro naar € 0,30 (incl. BTW) en het dagelijks maximumbedrag wordt verlaagd van € 7,00 naar € 4,50. Tegelijkertijd gaat ook de downloadsnelheid omhoog; mobiel internetten zonder abonnement kan nu met 3,6 Mb/s.

T-Mobile is de enige aanbieder in Nederland die mobiel breedband internet op de laptop aanbiedt zonder abonnement én met een maximum dagelijks bedrag.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000