Stuiterbal als digitale camera

Desktops & monitoren

Geplaatst: 31 januari 2006 - 12:01

Aangepast: 29 augustus 2022 - 08:33

Twee Denen hebben een kogelronde digitale camera ontworpen waarmee je tijdens het stuiteren foto's kunt maken. Dat moet zeker creatieve foto's en perspectieven opleveren.De SatuGO (See Aim Throw captUre & GO)-camera heeft 1 gigabyte NAND flash-geheugen aan boord dat binnen een aantal beschermende lagen is opgeborgen.

Twee Denen hebben een kogelronde digitale camera ontworpen waarmee je tijdens het stuiteren foto's kunt maken. Dat moet zeker creatieve foto's en perspectieven opleveren.

De SatuGO (See Aim Throw captUre & GO)-camera heeft 1 gigabyte NAND flash-geheugen aan boord dat binnen een aantal beschermende lagen is opgeborgen. Wanneer de SatuGO de grond raakt, wordt een 3 megapixel foto gemaakt. Er is een timer en flits aan boord, dus fotograferen voor of na e stuit (in de lucht) kan ook. De digitale camera doet tevens dienst als usb-geheugenstick en webcam.

De Deense ontwikkelaars zijn nog op zoek naar startkapitaal om met de productie te kunnen beginnen. De geschatte verkoopprijs is 60 euro.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000