Skype for Android nu beschikbaar

Desktops & monitoren

Geplaatst: 5 oktober 2010 - 07:15

Aangepast: 27 augustus 2022 - 10:44

Skype kondigt vandaag de introductie aan van Skype for Android ontwikkeld voor smartphones met Android OS 2.1 of hoger.

Skype kondigt vandaag de introductie aan van Skype for Android ontwikkeld voor smartphones met Android OS 2.1 of hoger. Voor verreweg het grootste deel van de wereldwijde smartphone gebruikers, is het nu mogelijk om Skype op hun mobiele telefoon te gebruiken, zij het via WiFi of via het datanetwerk van de GSM provider (GPRS, EDGE, 3G). Skype for Android kan gratis worden gedownload via de Android Market of via de url www.skype.com/m op hun mobiele telefoon.Skype for Android biedt de volgende functionaliteiten:
• Gratis bellen met andere Skype gebruikers via WiFi of het mobiele netwerk (GPRS, EDGE, 3G)2, audiokwaliteit vergelijkbaar met cd's door Skype's SILK codec (audiocompressie);
• Goedkoop bellen naar vaste en mobiele telefoonnummers;
• Instant messaging via Skype met één of meerdere vrienden tegelijk;
• Synchronisatie van Skype contactgegevens met de gegevens op het Android toestel, waardoor Skype gesprekken gestart kunnen worden vanuit het telefoonboek, zonder eerst de Skype applicatie op te starten;
• Inzicht in welke Skype contactpersonen online en beschikbaar zijn voor een gesprek of chat;
• Eenvoudig importeren van namen en nummers van de telefoon naar de Skype applicatie;
• Gesprekken ontvangen via je Skype online nummer, ideaal voor als u veel reist.

Skype for Android uitbreiding, nu beschikbaar is op drie van de meest populaire mobiele besturingssystemen: Android, iOS en Symbian."

Gebruikers van de Samsung Galaxy S ondervinden nog wel problemen maar Samsung heeft aangegeven van de problemen op de hoogte te zijn er aan een oplossing te werken. De HTC Hero is het enige model van HTC waarop Skype niet werkt omdat er minimaal een processor van 600Mhz nodig is.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000