Simyo biedt vanaf nu tevens telefoons aan

Simyo biedt vanaf nu tevens telefoons aan

Desktops & monitoren

Geplaatst: 7 februari 2022 - 11:01

Aangepast: 20 september 2022 - 07:57

Simyo, dochteronderneming van KPN, biedt naast sim-only-abonnementen nu ook smartphones aan. De provider breidt uit en geeft consumenten meer opties.

Simyo biedt vanaf nu tevens telefoons aan

De line-up van beschikbare smartphones bestaat onder meer uit de iPhone 12 mini, Samsung Galaxy A52s 5G en Oppo A74 5G. Het volledige aanbod is te bekijken op de website van de aanbieder. Het is nog steeds mogelijk alleen een sim-only-abonnement af te sluiten bij Simyo.

Simyo biedt smartphones aan

Het aanbod smartphones bestaat uit opgepoetste en nieuwe smartphones. Je kunt die apparaten in één keer aanschaffen of in delen betalen, verspreid over maximaal twee jaar. Huidige Simyo-klanten kunnen hun abonnement verlengen en er meteen een telefoon bij bestellen. Voor nieuwe klanten worden er tijdelijk geen aansluitkosten in rekening gebracht.

“Simyo beweegt als provider mee met de klant”, zegt Robin Clements, EVP Marketing en Products van KPN. “Wanneer wij merken dat de Simyo-klant behoefte heeft aan een telefoon bij zijn abonnement, dan blijven we uiteraard niet achter. Super dat we de Simyo-klanten vanaf vandaag blij kunnen maken met het enige wat we tot nu toe niet konden aanbieden als sim-only-provider: een telefoon. Klanttevredenheid staat bij Simyo op nummer één.”

Om het nieuws op ludieke wijze te delen, heeft de aanbieder een korte video voor social media gemaakt. In de sketch nemen we een kijkje bij de klantenservice en zien we het fictieve proces van hoe de SIM.E.O. van Simyo tot de conclusie komt om ook eindelijk telefoons aan te bieden.

 

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000