SanDisk ondersteunt Linux

Desktops & monitoren

Geplaatst: 14 maart 2008 - 13:03

Aangepast: 27 augustus 2022 - 19:20

Hoewel recentelijk bekend werd dat de meeste mp3-spelers voor nauwelijks de helft gevuld zijn omdat mensen vaak meer dan één mp3-speler bezitten – waaruit je zou kunnen concluderen dat de mp3-speler-markt langzamerhand verzadigd blijft - verschijnen er nog steeds met grote regelmaat nieuwe modellen.

Hoewel recentelijk bekend werd dat de meeste mp3-spelers voor nauwelijks de helft gevuld zijn omdat mensen vaak meer dan één mp3-speler bezitten – waaruit je zou kunnen concluderen dat de mp3-speler-markt langzamerhand verzadigd blijft - verschijnen er nog steeds met grote regelmaat nieuwe modellen. Zoals deze, de Sansa Fuze van SanDisk.

Qua specs is het allemaal niet al te opzienbarend: 2, 4 of 8 Gigabyte, ondersteuning van MP3, WAV, Audible (voor audioboeken) en Windows Media Audio (WMA), zowel met beveiligde als onbeveiligde bestanden, ondersteuning van MPEG-4 video en jpeg foto's en ingebouwde voicerecorder.

Onderscheidend ten opzichte van sommige concurrenten is wel de microSD-kaartsleuf, waarmee snel content op het apparaat gezet kan worden, maar ook vice versa: van de Fuze naar bijvoorbeeld mobieltje of pc. Oja: en hij werkt op Linux, da’s ook wel leuk. Náást XP, Vista en Mac, dat u niet denkt dat het een Ubuntu-only player is ;-)

Vanaf april is-ie te koop. Worden Amerikanen getrakteerd op eem waaier aan kleuren, in Europa moeten we het voorlopig met zwart doen. Prijzen tussen de € 79,95 (2 GB) en € 129,95 (8 GB).

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000