‘Samsung’s Galaxy Gear is grootste tech-mislukking van 2013’

© CIDimport

‘Samsung’s Galaxy Gear is grootste tech-mislukking van 2013’

Geplaatst: 16 december 2013 - 12:13

Aangepast: 27 augustus 2022 - 02:38

Redactie

Het jaar 2013 was onder meer het jaar van de slimme horloges, maar één van de smartwatches die Nederlandse techjournalisten totaal niet wist te boeien is de Samsung Galaxy Gear. Het product is daarom uitgeroepen tot Slechtste Product door de website Besteproduct.nl.

Onder meer journalisten van PCM en Hardware.info zijn niet echt gecharmeerd van Samsung’s eigen smartwatch. " Zolang dit product niet netjes alle standaard Android-notificaties kan doorzetten en dus ook niet zaken als WhatsApp en dergelijke toont, is het volgens mij echt een onzinnige gadget”, aldus Koen Krijns van Hardware.info.

HTC One

De HTC One is benoemd tot beste gadget van 2013 door Besteproduct.nl. De smartphone van HTC wordt een ‘mijlpaal in de smartphone-geschiedenis’ genoemd en gaat daarom de boeken in als beste technologieproduct van dit jaar. Het Taiwanese toestel wordt door zowel voor- als tegenstanders van Googles besturingssysteem Android bejubeld als fantastische smartphone.

Sony is beste merk

Samsung is overigens niet in de top drie te bekennen, die verder bestaat uit Apple-producten. Nummer twee en drie zijn de iPad Air en de iPhone 5S. De beste merken van 2013 zijn Sony, Google en Apple. BlackBerry krijgt een oneervolle vermelding, vanwege de geflopte Z10 smartphone. 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000