© CIDimport

Ook Het Net heet voortaan KPN

Desktops & monitoren

Geplaatst: 7 oktober 2009 - 05:10

Aangepast: 17 november 2022 - 08:50

Redactie

KPN lijft internetprovider Het Net definitief in en laat dit opgaan in KPN. Dit is bedoeld om de zaken te vereenvoudigen en moet voor het eind van het jaar zijn afgerond. Met de overgang van Het Net klanten wordt KPN met 1,8 miljoen klanten de grootste internet provider in Nederland. De klanten zullen er afgezien van een nieuwe naam weinig van merken.

KPN lijft internetprovider Het Net definitief in en laat dit opgaan in KPN. Dit is bedoeld om de zaken te vereenvoudigen en moet voor het eind van het jaar zijn afgerond. Met de overgang van Het Net klanten wordt KPN met 1,8 miljoen klanten de grootste internet provider in Nederland.

De klanten zullen er afgezien van een nieuwe naam weinig van merken. Klanten houden hun huidige e-mailadres en abonnement. Ook de prijs verandert niet. Het van deze consolidatie is vooral vereenvoudiging van zaken zowel technisch als operationeel. De service zou daardoor ook beter moeten worden. Het voordeel is ook dat alle klanten straks hetzelfde productaanbod krijgen met naast internet, televisie en mobiel internet.

Het Net is ooit, tijdens de opkomst van internet voor het grote publiek, begonnen als dienst van KPN voor gratis toegang tot het Nederlandse deel van internet. Later werd de toegang uitgebreid tot het totale internet en werd Het Net een gewone internet provider.

Eerder al ging onderging Planet internet dezelfde gang en is net als Het Net nu van de aardbodem verdwenen. De vraag is nu wanneer XS4all- en Telfort-klanten eenzelfde lot tegemoet kunnen zien?

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000