Onze favoriete tech-producten van 2019

© CIDimport

Onze favoriete tech-producten van 2019

Geplaatst: 27 december 2019 - 09:40

Aangepast: 29 augustus 2022 - 16:46

Redactie

Het afgelopen jaar zijn er weer heel wat gadgets voorbij gekomen en we hebben ze aan uitgebreide tests onderworpen. Zo richting de jaarwisseling blikken we daar op terug. Welke maakten de meeste indruk? Een greep uit onze favoriete tech-producten van 2019.

Oculus Quest

© CIDimport

De Oculus Quest is een draadloze virtual reality-headset die bovendien in mum van tijd opgestart is. Bij andere vr-brillen kost het vaak veel tijd om de boel (opnieuw) aan te sluiten en te kalibreren. Door de Quest is het veel eenvoudiger om snel even in een vr-game te duiken. Het ontbreken van kabels zorgt daarnaast voor een heerlijk vrij gevoel.

Lees de Oculus Quest review.

HP Sprocket Studio

© CIDimport

Snel een printje maken van een smartphone-foto is met de Sprocket-printers van HP heel simpel. Alleen bij de eerste modellen waren de kiekjes wel erg klein. De HP Sprocket Studio print de plaatjes op standaard foto-formaat af, waarbij de kleuren ook veel mooier uitkomen. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor vrienden en familieleden die de geprinte foto's mogen ontvangen.

Lees de HP Sprocket Studio review.

IKEA x Sonos Symfonisk

© CIDimport

Slimme speakers te kust en te keur dit jaar, zeker vanwege de opkomst van spraakassistenten. IKEA en Sonos gaven er een hele eigen invulling aan met de Symfonisk-lijn. Deze speakers zijn vermomd als tafellamp en boekenplankje. Ze passen daardoor in ieder interieur. Prettige bijkomstigheid is dat het de meest betaalbare Sonos-speakers van het moment zijn.

Lees de IKEA x Sonos Symfonisk review.

Plantronics Backbeat Fit 3200

© CIDimport

Menig oordop passeerde dit jaar de review-desk en in z'n algemeen waren we het meest te spreken over de Backbeat Fit 3200-dopjes van Plantronics. Die zijn volledig draadloos, maar zitten met vleugeltjes achter het oor vast. Tijdens het sporten blijven ze goed op hun plaats zitten. Naast de fijne, lichte pasvorm scoort ook de geluidskwaliteit een dikke voldoende.

Lees de Plantronics Backbeat Fit 3200 review.

Razer Kraken X

© CIDimport

We probeerden ook veel koptelefoons uit. Eentje daarvan bleef in het bijzonder hangen, de Razer Kraken X. Voor de simpele reden dat het voor de prijs de beste gaming-headset van het moment is, met een een uitstekende microfoon én 7.1-geluid. Er zijn geavanceerdere modellen op de markt, maar de prijs/kwaliteitverhouding van de Kraken X is uitmuntend.

Lees de Razer Kraken X review.

ASUS Chromebook Flip C434

© CIDimport

Chromebooks raden we doorgaans aan wanneer er sprake is van een beperkt budget. De Chromebook Flip C434 van Asus pakt duurder uit dan het gemiddelde; toch valt er zeker wat te zeggen voor een Chromebook in deze prijsklasse. Zo is de behuizing van stevig metaal, in plaats van goedkoop plastic. Verder zijn ook de prestaties top.

Lees de ASUS Chromebook Flip C434 review.

Evoluent D-muis

© CIDimport

Je zou het misschien niet verwachten, maar bij Computer Idee zitten we veel achter de computer. Een goede werkhouding schiet er dan nog wel eens bij in. Fijn dus dat er geregeld nieuwe producten uitkomen die het beste voorhebben met onze ergonomie. De Evoluent D is een verticale muis die - eenmaal binnen - onze desk niet meer heeft verlaten. Onze pols is ons zeer dankbaar.

Lees de Evoluent D review.

Somnox-slaaprobot

© CIDimport

Soms komt er een product binnen dat echt tot de verbeelding spreekt. Dat geldt zeker voor de Somnox-slaaprobot, van de Technische Universiteit Delft en Auping. Dit slimme kussen kan als het ware mee-ademen, om ontspanning te stimuleren. Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat we er niet elke nacht meer het bed mee delen. Maar probeer het zeker zelf, als je moeite hebt met in/doorslapen.

Lees de Somnox-review.

Ring Fit Adventure

© CIDimport

Al aan het nadenken over goede voornemens? Grote kans dat je gezonder wilt leven en meer bewegen. Ring Fit Adventure voor de Nintendo Switch helpt daarbij, op een heel laagdrempelige manier. Spelenderwijs leer je jezelf hiermee allerlei fitness-oefeningen aan. Dus kom uit die luie stoel en ga sportief het nieuwe jaar in!

Lees de Ring Fit Adventure review.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000