Nu.nl lanceert sociale nieuwssite: Nujij.nl

© CIDimport

Nu.nl lanceert sociale nieuwssite: Nujij.nl

Desktops & monitoren

Geplaatst: 30 maart 2007 - 11:03

Aangepast: 20 september 2022 - 07:38

Redactie

Na MSN en GeenStijl laat ook Nu.nl internetters zelf beoordelen wat nieuws is. Op de site Nujij.nl kunnen gebruikers zelf nieuwsberichten aandragen, op een bericht stemmen of reageren. Het idee achter Nujij.nl is niet nieuw. De populairste sociale nieuwssite is ongetwijfeld het Amerikaanse Digg.com.

Nu.nl lanceert sociale nieuwssite: Nujij.nl

Na MSN en GeenStijl laat ook Nu.nl internetters zelf beoordelen wat nieuws is. Op de site Nujij.nl kunnen gebruikers zelf nieuwsberichten aandragen, op een bericht stemmen of reageren.

Het idee achter Nujij.nl is niet nieuw. De populairste sociale nieuwssite is ongetwijfeld het Amerikaanse Digg.com. In Nederland is eKudos.nl met een opmars bezig. Relatieve nieuwkomers zijn MSN Reporter en Geenredactie.nl.

Nujij.nl ziet er overzichtelijk uit. Aan de linkerkant staan alle recent geposte berichten, rechts de berichten waarop het meest gestemd is. Overigens is het niet mogelijk om negatief te stemmen zoals bij MSN Reporter en GeenRedactie wel kan. De berichten zijn gerangschikt naar rubriek, dezelfde als die op Nu.nl. Voor het stemmen of posten van berichten is registratie nodig.

Het is de bedoeling dat er onder elk Nu.nl-bericht een speciale Nujij-knop komt, waarmee lezers het artikel op NUjij.nl kunnen posten. Wilt u ook zo'n knop op uw website? Klik hier.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000