Nu.nl lanceert sociale nieuwssite: Nujij.nl

© CIDimport

Nu.nl lanceert sociale nieuwssite: Nujij.nl

Geplaatst: 30 maart 2007 - 11:03

Aangepast: 20 september 2022 - 07:38

Redactie ID.nl

Na MSN en GeenStijl laat ook Nu.nl internetters zelf beoordelen wat nieuws is. Op de site Nujij.nl kunnen gebruikers zelf nieuwsberichten aandragen, op een bericht stemmen of reageren. Het idee achter Nujij.nl is niet nieuw. De populairste sociale nieuwssite is ongetwijfeld het Amerikaanse Digg.com.

Nu.nl lanceert sociale nieuwssite: Nujij.nl

Na MSN en GeenStijl laat ook Nu.nl internetters zelf beoordelen wat nieuws is. Op de site Nujij.nl kunnen gebruikers zelf nieuwsberichten aandragen, op een bericht stemmen of reageren.

Het idee achter Nujij.nl is niet nieuw. De populairste sociale nieuwssite is ongetwijfeld het Amerikaanse Digg.com. In Nederland is eKudos.nl met een opmars bezig. Relatieve nieuwkomers zijn MSN Reporter en Geenredactie.nl.

Nujij.nl ziet er overzichtelijk uit. Aan de linkerkant staan alle recent geposte berichten, rechts de berichten waarop het meest gestemd is. Overigens is het niet mogelijk om negatief te stemmen zoals bij MSN Reporter en GeenRedactie wel kan. De berichten zijn gerangschikt naar rubriek, dezelfde als die op Nu.nl. Voor het stemmen of posten van berichten is registratie nodig.

Het is de bedoeling dat er onder elk Nu.nl-bericht een speciale Nujij-knop komt, waarmee lezers het artikel op NUjij.nl kunnen posten. Wilt u ook zo'n knop op uw website? Klik hier.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten