© CIDimport

Nokia Lumia 800 nu te koop

Desktops & monitoren

Geplaatst: 17 november 2011 - 09:46

Aangepast: 27 augustus 2022 - 08:01

Redactie

Vandaag is de Nokia Lumia 800 in de verkoop gegaan in Nederland. Alleen de Britten gingen ons gisteren voor. 

De Lumia 800 is de eerste smartphone van Nokia dat is gebaseerd op Windows Phone (Mango). Nokia is in zwaar weer en zet hoog in op de samenwerking met Microsoft om met de Nokia Windows Phone 7-toestellen weer een sterke positie te heroveren op de markt van smartphones. Zie hier ook een filmpje hoe de Lumia 800 werd ontwikkeld. 

Sebastiaan van Silfhout, algemeen directeur van Nokia Nederland zegt er het volgende over: "Bij deze smartphone draait het om de totaalervaring en een oogverblindend en strak design in combinatie met een snel en intuïtief besturingssysteem. We hebben dan ook hooggespannen verwachtingen.” 

Het toestel is in Nederland  verkrijgbaar bij de Phone House, Belcompany, Hi, KPN en Vodafone. Een los toestel zonder kortingen kost €499,-.

Review

Lees hier de review van Computer Idee om te zien in hoeverre wij het met deze uitspraak eens zijn.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000