Nieuwe Windows 7-tool voor installatie op netbook

© CIDimport

Nieuwe Windows 7-tool voor installatie op netbook

Desktops & monitoren

Geplaatst: 11 december 2009 - 08:12

Aangepast: 27 augustus 2022 - 13:27

Redactie

Microsoft heeft een nieuwe versie uitgebracht van de USB/DVD Tool, waarmee Windows 7 kan worden geïnstalleerd op een netbook zonder dvd-drive. Microsoft had de tool eerder verwijderd van haar servers omdat er open source-software was gebruikt zonder dat daarbij de broncode werd geleverd.

Microsoft heeft een nieuwe versie uitgebracht van de USB/DVD Tool, waarmee Windows 7 kan worden geïnstalleerd op een netbook zonder dvd-drive. Microsoft had de tool eerder verwijderd van haar servers omdat er open source-software was gebruikt zonder dat daarbij de broncode werd geleverd.De nieuwe versie van de USB/DVD Tool beschikt nu wel over de broncode volgens de GPL-specificatie. Het installeren van Windows 7 op een netbook duurt met de nieuwe versie echter wel weer langer. Dat komt doordat er meerdere aparte programma's moeten worden gedownload, voordat de software gebruikt kan worden.

De nieuwe versie van de USB/DVD Tool is te downloaden op de open source-website van Microsoft.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000