Nieuwe Gmail voor Android

Desktops & monitoren

Geplaatst: 22 september 2010 - 06:09

Aangepast: 27 augustus 2022 - 10:48

Google heeft de Gmail-app voor Android verbeterd. Met het verschijnen van deze nieuwe app is het niet langer nodig op een nieuwe versie van Android te wachten om verbeterde Gmail-functies te krijgen.De nieuwe app is in de Android Market beschikbaar voor Android 2.2 (Froyo). De gebruikersinterface is aangepast. Gebruikers die de nieuwe prioriteitsfunctie gebruiken krijgen de mail met de hoogste prioriteit nu boven aan de lijst getoond. Ook wordt het eenvoudiger om de mailtjes van een ster te voorzien. Het scrollen door de inhoud van berichten is verbeterd, met een nieuwe menubalk voor het snel schakelen naar functies als beantwoorden en doorsturen.Google voorziet met deze losse Gmail-app in het eigen voornemen Android meer modulair te maken, met minder vaste basisfunctionaliteit en meer losse (en afzonderlijk te upgraden) apps. 

Google heeft de Gmail-app voor Android verbeterd. Met het verschijnen van deze nieuwe app is het niet langer nodig op een nieuwe versie van Android te wachten om verbeterde Gmail-functies te krijgen.

De nieuwe app is in de Android Market beschikbaar voor Android 2.2 (Froyo). De gebruikersinterface is aangepast. Gebruikers die de nieuwe prioriteitsfunctie gebruiken krijgen de mail met de hoogste prioriteit nu boven aan de lijst getoond. Ook wordt het eenvoudiger om de mailtjes van een ster te voorzien. Het scrollen door de inhoud van berichten is verbeterd, met een nieuwe menubalk voor het snel schakelen naar functies als beantwoorden en doorsturen.

Google voorziet met deze losse Gmail-app in het eigen voornemen Android meer modulair te maken, met minder vaste basisfunctionaliteit en meer losse (en afzonderlijk te upgraden) apps.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000