© CIDimport

Nieuwe Apple iMac opengebroken

Geplaatst: 30 november 2012 - 07:41

Aangepast: 27 augustus 2022 - 05:19

Redactie

De nieuwe Apple iMac wordt sinds vandaag voor het eerst geleverd. Het Japanse Apple blog Kodawarisan demonteert het scherm en neemt een kijkje binnenin de nieuwe iMac.

De nieuwe iMac is sinds vandaag ook in Nederland te koop en ziet er schitterend uit en is op het dunste punt slechts 5mm dik.Ondanks de dunne behuizing zit niet alles erg opgepakt in de nieuwe iMac en is er vooral veel ruimte rond de ventilator boven de harde schijf. Het thermische ontwerp voert alle warmte af via deze ventilator. Het lijkt er dan ook op dat het risico van oververhitting niet hoog is.

© CIDimport

iMac zonder scherm zodat we de interne hardware goed kunnen zien

© CIDimport

De ventilator in het midden zorgt ervoor dat de componenten in de dunne behuizing niet oververhit raken

Nieuwe iMac uitpakvideo

De meeste verse eigenaren van de nieuwe iMac zullen hun computer niet meteen open gaan schroeven en houden het bij het uitpakken uit de doos zoals in onderstaande video. Wat we niet zo goed op het beeldmateriaal op de site van Apple zien en wel in de video, is dat het aan de achterzijde een kleine bolling heeft, de hardware moet natuurlijk wel ergens gestopt kunnen worden:

[Via: AppleInsider]

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000