Nederlandse CoverBee Diamond laptophoes kost $11 miljoen

© CIDimport

Nederlandse CoverBee Diamond laptophoes kost $11 miljoen

Desktops & monitoren

Geplaatst: 20 maart 2012 - 12:33

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:09

Redactie

Nederland heeft er een record erbij, het Nederlandse CoverBee heeft ’s werelds duurste laptophoes geproduceerd. Althans, voorzover wij weten.

Het Nederlandse CoverBee heeft een laptophoes gemaakt onder de naam CoverBee Diamond die bestaat uit 8000 diamandjes. De diamantjes hebben een VS score in helderheid en een F in kleur en de hoes wordt geleverd met een certificaat van echtheid. 

Niet te bont gemaakt

Naast de diamantjes bevat het hoesje ook nog bont van een Siberische marter. Cover Bee geeft echter aan geen dieren te doden voor bont. Het gaat dus om nepbont of dieren die een 'natuurlijke dood' zijn gestorven. Hoewel voor het bont dus geen dier gedood is, kan een ander element van de laptophoes nog wel de maag doen omdraaien en dat is het prijskaartje van 11 miljoen dollar.

Gratis verzendkosten

Verzendkosten zijn gelukkig voor rekening van CoverBee, dus dat scheelt weer. Voor de verzending wordt ook een bedrijf ingehuurd die normaal goud vervoert voor banken. De hoes zal ongetwijfeld meer kosten dan het apparaat wat je erin stopt. Zelfs als dit bijvoorbeeld de 6 miljoen kostende iPad is. 

© CIDimport

Geen cent teveel hoor

Wie toch meer een Hollandse instelling heeft en niet teveel wil opvallen en liever de hand op de knip houdt, heeft CoverBee ook nog andere hoesjes te koop zoals onderstaand 'Holland' hoesje voor €32,49 lekker gewoon.

Inspiratie uit I Am Rich iPhone app

CoverBee heeft bij het ontwikkelen van de de laptophoes als inspiratie de I Am Rich iPhone app gebruikt uit 2008. Deze app doet helemaal niets anders dan het tonen van een glinsterend juweeltje op het scherm en vroeg daar $999,- voor (momenteel uit te app store verbannen).

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000