Microsoft Patch Tuesday: 4 kritieke bugs

© CIDimport

Microsoft Patch Tuesday: 4 kritieke bugs

Desktops & monitoren

Geplaatst: 12 maart 2013 - 13:51

Aangepast: 27 augustus 2022 - 04:23

Redactie

De Patch-ronde van Microsoft vandaag zal weer een aantal patches brengen voor bugs en kwetsbaarheden. Vier worden als ‘kritiek’ bestempeld.

De kritieke bugs betreffen Windows, Internet Explorer, Silverlight, Office en Server software. De ergste van de vier treft alle versies van Windows XP (SP3), Vista, Windows 7 en 8 en RT en daarnaast ook alle versies van IE6 en hoger. De Silverlight bug treft ook OS X-gebruikers. De derde bug betreft de Office applicatie Visio en een fout in het Office Filter pack. De vierde kritieke bug betreft een bug m.b.t. de privileges in SharePoint (een CMS van Microsoft) waarbij een hacker systeembeheerrechten kan krijgen op het systeem van het slachtoffer.

Niet kritiek maar ‘belangrijk’ zijn een aantal fouten in Office die ook gelden voor de Office 2008 en 2011-versies voor Mac-gebruikers. De patches komen vandaag beschikaar.

© CIDimport

[Via: Zdnet]

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000