Luister gratis naar muziek op je mobiel met Deezer

Luister gratis naar muziek op je mobiel met Deezer

Desktops & monitoren

Geplaatst: 10 april 2014 - 07:30

Vergeet Spotify: met Deezer kun je straks gratis luisteren naar radiostations op je mobiel én kan je een eigen playlist maken.

Met de nieuwe dienst van Deezer genaamd Flow, kan je een eigen radiostation aanmaken en deze beluisteren op je iPhone of Android-toestel Flow vult jouw muzieksmaak aan op je luistergedrag. In tegenstelling tot Spotify wordt er geen reclame afgespeeld, maar heb je geen controle over de volgorde waarin de nummers worden gedraad en mag je maximaal zes keer in een uur een nummer skippen.

Muziek uit afspeellijsten

Een andere nieuwe Deezer-dienst is Play Radio, een mobiel radiostation dat is samengesteld uit muziek uit je afspeellijsten, die wordt aangevuld door aanraders van redacteuren. Voor nu is er alleen nog een app voor Mac, maar een Windows-variant volgt later dit jaar.

Bron: Deezer.com

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000