Kussen als afstandsbediening

Desktops & monitoren

Geplaatst: 16 november 2010 - 10:28

Aangepast: 27 augustus 2022 - 10:31

Iedereen kent het probleem wel dat de afstandsbediening onvindbaar is en onder de kussens van de bank kijkt of hij daar ergens ligt.

Iedereen kent het probleem wel dat de afstandsbediening onvindbaar is en onder de kussens van de bank kijkt of hij daar ergens ligt. Voor Amerikanen is daar nu een oplossing voor want nu is er een universele afstandbediening die tevens dienst doet als kussen.

Deze afstandsbediening in de vorm van een kussen zal je dus niet snel kwijt raken. De ‘Pillow Remote Control' heeft een database met codes voor meer dan 500 afstandsbedieningen. Wanneer je de afstandsbediening langer dan een minuut niet gebruikt, gaat hij in standby-modus.

De afstandsbediening werkt op 2 AAA batterijen. Naar het schijnt kun je er ook nog je hoofd op ten ruste leggen wanneer je tv kijkt, zonder per ongeluk alle knoppen in te drukken. Het kussen komt in de eerste week van december beschikbaar via Brookstone.com en moet $30 kosten.

[Via Brookstone.com]

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000