Komt Microsoft met een iPod-killer?

Desktops & monitoren

Geplaatst: 30 januari 2006 - 09:01

Aangepast: 29 augustus 2022 - 08:34

Microsoft heeft afgelopen donderdag toegegeven dat het bedrijf onderzoek doet naar een mogelijke concurrent voor de iPod.

Microsoft heeft afgelopen donderdag toegegeven dat het bedrijf onderzoek doet naar een mogelijke concurrent voor de iPod. Het bedrijf heeft zich jarenlang alleen gericht op de softwarekant van dergelijke spelers, maar vanwege het geringe succes denkt de fabrikant er nu aan om zelf spelers te produceren.

De eerste berichten over een Microsoft-iPod kwamen afgelopen week in het nieuws. Bepaalde afdelingen zouden onderzoeken of een dergelijke speler winstgevend zou kunnen zijn. Een officiële beslissing is nog niet genomen.

Volgens BusinessWeek zou een speler van Microsoft meer dan alleen muziek kunnen spelen. Waarschijnlijk zal de speler ook met games overweg kunnen en misschien zal het zelfs onder het Xbox-label worden uitgebracht. Daarmee zou Microsoft ook een aanval op de PSP van Sony openen.

Lees het originele artikel hier.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000