'Knipoog-Kroaat' trending topic Twitter

'Knipoog-Kroaat' trending topic Twitter

Desktops & monitoren

Geplaatst: 8 december 2011 - 12:19

Dinamo Zagreb-verdediger Domagoj Vida is momenteel trending topic op Twitter onder de hashtag 'Knipoog-Kroaat'.

Ajax overwintert niet in de Champions League omdat het verloor van Real Madrid en Olympique Lyon won van Dinamo Zagreb. Olympique Lyon won vrij gemakkelijk met 7-1, genoeg om op doelsaldo door te gaan in de Champions League ten koste van Ajax. Youri Mulder vermoedde dat er omkoping in het spel was waardoor Olympique Lyon zich toch wist te plaatsen. Na de uitzending waarin Mulder de uitspraak deed, werd ' omkoping' al snel trending topic op Twitter. Momenteel is dat ' knipoog-kroaat' aangezien de verdediger een knipoogje gaf aan een scorende speler van Lyon waardoor de vermoedens van omkoping alleen maar sterker worden. Ook lijkt de verdediger wel van een gokje te houden aangezien er foto's zijn waarbij hij uit een gokkantoor komt gelopen, ook niet iets dat in zijn voordeel pleit.

 Inmiddels staan #knipoog, knipoog-kroaat, Zagreb-Lyon en Domagoj Vida als trending topic op Twitter. 

Zie hier het moment van de knipoog:

Update 08-12 15:09

De Franse toezichthouder van goksites (ARJEL) heeft een onderzoek aangekondigd naar de uitslag van de wedstrijd tussen Dinamo Zagreb en Olympique Lyon. Dat meldt het Franse persbureau AFP vandaag.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000