© CIDimport

iPhone alarm gaat opnieuw niet af

Desktops & monitoren

Geplaatst: 3 januari 2011 - 07:10

Aangepast: 27 augustus 2022 - 10:12

Redactie

Tijdens de overgang naar wintertijd vertoonde de wekkerfunctie van de iPhone al kuren en ook op 1 en 2 januari ging het opnieuw mis.Ondanks dat de wekker wel is ingesteld gaat het niet af op 1 en 2

Tijdens de overgang naar wintertijd vertoonde de wekkerfunctie van de iPhone al kuren en ook op 1 en 2 januari ging het opnieuw mis.

Ondanks dat de wekker wel is ingesteld gaat het niet af op 1 en 2 januari. Veel mensen zullen er vooral maandag echt last van kunnen ondervinden wanneer ze weer naar school of hun werk moeten. Apple heeft zondag het probleem erkent met de eenmalige alarmset voor 1 of 2 januari. Als oplossing droeg Apple aan om de herhaalde alarmfunctie in te schakelen voor die dagen. Apple geeft aan dat vandaag alle alarmfuncties weer goed functioneren dus hopelijk is iedereen toch op tijd uit bed gekomen. Op Twitter lezen we in ieder geval nog wel reacties van mensen waarvan de wekkerfunctie op de iPhone niet naar behoren werkt deze ochtend.

Het probleem dat de iPhone had met de overgang naar wintertijd zou inmiddels ook zijn opgelost.

[Via NU.nl]

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000