iPad 5 mogelijk in maart 2013

Desktops & monitoren

Geplaatst: 24 december 2012 - 13:37

Aangepast: 27 augustus 2022 - 05:01

Apple beweegt zich sneller dan ooit op de tabletmarkt. De iPad 4 is afgelopen maand nog niet gelanceerd of de iPad 5 komt er alweer aan. Tenminste, als je de geruchten moet geloven.

Volgens de website Macotakara zal Apple een dunnere, lichtere versie van de iPad met een 9,7 inch beeldscherm in maart 2013 uitbrengen. Dat is slechts vijf maanden na het verschijnen van de iPad 4. Als dit gerucht waar is, dan zal Apple binnen een jaar tijd maar liefst drie verschillende versies van de immer populaire iPad hebben uitgebracht. Het is te hopen voor Apple dat de huidige iPad-gebruikers dit pikken. Natuurlijk is een computer alweer verouderd zodra hij is aangeschaft, maar met de iPad gaat het nu wel heel hard.

Naar verwachting zal de iPad 5 veel overnemen van de iPad mini. Zo zou hij met ruim 7 millimeter ongeveer net zo dik worden als de iPad mini. Verder zou hij korter en minder breed worden.

Ook voor de iPad mini zijn er verbeteringen te verwachten. De tweede generatie van deze kleine tablet zou volgens de geruchten een Retina-scherm krijgen met dezelfde resolutie als de iPad 3 en 4 (2048 x 1536 pixels).

Via: 9to5mac

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000