HTC tablet begin volgend jaar?

Desktops & monitoren

Geplaatst: 21 september 2010 - 06:09

Aangepast: 27 augustus 2022 - 10:49

De geruchten rond een door HTC uit te brengen tablet worden steeds concreter. Zo melden fabrieksmedewerkers dat HTC al in het eerste kwartaal een op Android 3.0 gebaseerd tablet zou uitbrengen. Ook de specificaties worden nu genoemd. Zo krijgt de concurrent voor de iPad Android 3.0, de eerste versie van het besturingssysteem dat volgens de makers van Google geschikt is voor tablets. De tablet zou nVidia's Tegra 2 processor bevatten, met een 32 GB ssd, een 1280 x 720 pixel touchscreen, wifi, bluetooth en gps. Dit apparaat zou ongeveer $790 moeten gaan kosten. Via: AndroidPlanet 

De geruchten rond een door HTC uit te brengen tablet worden steeds concreter. Zo melden fabrieksmedewerkers dat HTC al in het eerste kwartaal een op Android 3.0 gebaseerd tablet zou uitbrengen.

Ook de specificaties worden nu genoemd. Zo krijgt de concurrent voor de iPad Android 3.0, de eerste versie van het besturingssysteem dat volgens de makers van Google geschikt is voor tablets. De tablet zou nVidia's Tegra 2 processor bevatten, met een 32 GB ssd, een 1280 x 720 pixel touchscreen, wifi, bluetooth en gps. Dit apparaat zou ongeveer $790 moeten gaan kosten.

Via: AndroidPlanet

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000