HTC komt met Desire HD en Desire Z

Desktops & monitoren

Geplaatst: 16 september 2010 - 10:21

Aangepast: 27 augustus 2022 - 10:50

Gisteren werden in Londen de nieuwe HTC –toestellen aangekondigd en Computer Idee was er bij. Het betrof de Desire HD en de Desire Z.

Gisteren werden in Londen de nieuwe HTC –toestellen aangekondigd en Computer Idee was er bij. Het betrof de Desire HD en de Desire Z. De Desire HD heeft een groter scherm en de Desire Z beschikt over een mooi toetsenbordje dat we zelf al even mochten proberen (zie foto). Ondanks het toetsenbordje is de Desire Z, evenals de Desire HD, niet dik en vonden we de toestellen er fraai uitzien.

Met de nieuwe toestellen kunnen videobeelden in hoge resolutie worden vastgelegd en beschikken ze over Android 2.2 en HTC's Sense interface waaronder de vernieuwde service HTCSense.com. Hiermee kun je je telefoon eenvoudig beheren, mobiel of via je pc. Als je bent vergeten waar je telefoon ligt, kun je deze eenvoudig lokaliseren door hem op afstand te laten rinkelen, zelfs als het toestel op stil staat. Ook kun je de locatie van het toestel weer laten geven op een kaart. Als je het toestel hebt verloren, kun je het op afstand blokkeren, een smsje sturen naar het toestel zodat de vinder weet wie de eigenaar is, of alle data op het toestel wissen.

HTC Locations op het nieuwe HTC Sense geeft on-demand toegang tot kaarten en plattegronden. Deze kunnen vooraf worden opgeslagen op de SD-kaart van je toestel. Hierdoor hoef je nooit te wachten totdat je kaarten zijn geladen en heb je geen dataverbinding nodig om je kaarten te kunnen bekijken.

De HTC Desire HD en HTC Desire Z met HTC Sense zijn medio oktober beschikbaar. De consumentenadviesprijs van de HTC Desire HD bedraagt 579,- euro; de HTC Desire Z is verkrijgbaar voor 499,- euro inclusief BTW, exclusief abonnement.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000