© CIDimport

Google Nexus One voor $530

Geplaatst: 30 december 2009 - 06:12

Aangepast: 17 november 2022 - 08:38

Redactie

De geruchtenstroom over Googles eigen Google telefoon houden aan. Zo zijn de laatste berichten dat de Nexus One begin januari door Google zelf zal worden verkocht voor $530, ongesubsidieerd en simlockvrij. De telefoon gemaakt door HTC moet het voorbeeld worden wat een Android- telefoon vermag.

De geruchtenstroom over Googles eigen Google telefoon houden aan. Zo zijn de laatste berichten dat de Nexus One begin januari door Google zelf zal worden verkocht voor $530, ongesubsidieerd en simlockvrij.

De telefoon gemaakt door HTC moet het voorbeeld worden wat een Android- telefoon vermag. Zo heeft hij de nieuwste versie van het besturingsysteem Android 2.1, de tot nu toe snelste processor een  Snapdragon op 1 GHz. Verder is er een 3,5 inch touchscreen en een 5 megapixel camera.

De telefoon zal met een abonnement bij T-Mobile te koop zijn voor $180 (in de VS) met een tweejarig contract.

De telefoon zal ondersteund worden door  Google en HTC. Per Google account kun je  maximaal 5 toestellen kopen. Er komen speciale voorwaarden voor kopers van buiten de VS. Google zal de Nexus One verkopen via google.com/Phone.

Via: Gizmodo

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000