Google Maps + PVDA Leiden =...

Desktops & monitoren

Geplaatst: 31 januari 2006 - 13:01

Aangepast: 29 augustus 2022 - 08:33

Verkiezings-programma's op internet bestaan vaak niet uit meer dan een degelijke pagina of, als je het treft, een pdf-bestand. De Leidse Partij van de Arbeid daarentegen maakt gebruik van de laatste online ontwikkelingen: Google Maps.

Verkiezings-programma's op internet bestaan vaak niet uit meer dan een degelijke pagina of, als je het treft, een pdf-bestand. De Leidse Partij van de Arbeid daarentegen maakt gebruik van de laatste online ontwikkelingen: Google Maps. Met gebruik van de actuele luchtfoto die Google Maps van Leiden geeft, ontvouwt zich de interactieve ProgrammaPlattegrond. De Leidse kiezer kan op de plattegrond zijn wijk, zijn straat en zelfs zijn eigen huis via zijn postcode terugvinden. De programmapunten van de Leidse PvdA in zijn directe omgeving zijn vervolgens meteen zichtbaar. Ook kan de kiezer alleen die punten op de ProgrammaPlattegrond zichtbaar maken, die hij belangrijk vindt. Zo hoeft de kiezer geen lange lappen tekst door te lezen op zoek naar die punten die voor zijn buurt van belang zijn, maar kan hij met een paar drukken op de knop zien wat de PvdA in die buurt wil doen.

Naast de ProgrammaPlattegrond bevat Leidenopdekaart.nl streaming videofragmenten waarin de kandidaten voor de PvdA de punten uit het programma presenteren.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000