Voor multimediatoepassingen zoals games en films is er nu een snelle 22 inch LG Flatron breedbeeldmonitor met een groot kleurbereik.

De LG Flattron L227WT in een glimmend zwarte kast, heeft een tn-paneel dat dankzij optimalisatie technieken een goede reactietijd heeft van 2 ms en groot en helder kleurbereik. Naast de standaard vga-poort heeft de monitor ook een dvi-aansluiting voor het optimaal bekijken van digitale beelden.

HD-video

Omdat het monitor het zogenaamde hdcp-protocol ondersteunt, kan deze monitor de nieuwste generatie hd-beelden weergeven van beschermde bronnen als blu-ray of hd-dvd. De horizontale kijkhoek is goed de verticale net iets minder. Het scherm is kantelbaar dus wel altijd optimaal in te stellen. Ook is het scherm goed in hoogte te verstellen en heef het een draaibare voet.

Resolutie

De maximale resolutie van 1680 bij 1050 is net geen full-hd. Dankzij een goede schaling is het scherm toch goed te gebruiken voor het weergeven van hd-video. Door zijn grootte zijn ook twee A4 tekstvensters uitstekend leesbaar naast elkaar te tonen, wat het scherm voor veel toepassingen optimaal maakt.

100 % Kleur

LG claimt een 100 % kleurweergave voor deze monitor. Inderdaad is de kleurweergave bijzonder mooi. Voor verschillende toepassingen zijn er verschillende beeldinstellingen in standaard modi. Toch wordt het beeld er niet altijd mooiere van, zo vinden we de kleuren in de movie-modus wel wat fel. Voor het videogenot ontbreken er wel speakers.PluspuntenMinpuntenConclusie

  • snel

  • practisch formaat

  • mooie kast

  • HDCP ondersteuning

  • geen speakers

  • geen hdmi-aansluiting.

De LG Flatron L227WT is een mooie monitor met een kwaliteitsscherm met hoge resolutie en een goede beeldkwaliteit en daarmee prima geschikt is voor gaming en multimediatoepassingen.Garantie3 jaarSchermdiagonaal22Fysieke resolutie1680 x 1050Responstijd (ms)2Kijkhoek hor/ver (graden)H: 170 ,V:170Contrastverhouding5000:1Helderheid (cd/m2)300AansluitingenVGA
DVI
KleurzwartSpeakersneeUSB-hubneeVerstelbaarheidKantelbaar
Bijzonderheden100% wide color gamut

8,0

ONS OORDEEL

Pluspunten

Minpunten

Conclusie

...
Lees meer
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000