Esteban trending topic twitter [UPDATE]

Esteban trending topic twitter [UPDATE]

Desktops & monitoren

Geplaatst: 22 december 2011 - 07:10

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:45

Was het eerst een knipogende verdediger die trending topic op Twitter werd, nu is het de beurt aan doelman Esteban van AZ. De doelman gaf een Ajax-hooligan, die het veld oprende een paar rake trappen.

In Nederland is Esteban daarmee trending topic, eerder was dat al een verdediger van Olympique Lyon die een knipoog gaf aan een aanvaller van Dinamo Zagreb. Het fragment van de trappende Esteban staat inmiddels ook al op YouTube en is ook internationaal opgepikt, zo staat er ook een artikel over op website van de New York Times.

In het bekerduel tussen Ajax en AZ sprong een 19-jarige Ajax-‘supporter’ het veld op om een flying kick uit te delen aan de doelman. Hij verklaarde tegenover de politie een hekel te hebben aan de AZ-doelman. De temperamentvolle Esteban beet behoorlijk van zich af door de supporter die op de grond lag nog wat trappen te geven. Dat resulteerde erin dat hij met rood het veld afmoest waarna Gertjan Verbeek zijn AZ-team het veld afstuurde en de wedstrijd gestaakt werd.

Update 22-12-2011: Eredivisie Live eist offline halen Esteban-video's van YouTube

YouTube heeft alle filmpjes waarin over dit onderwerp offline gehaald op verzoek van Eredivisie Live op basis van auteursrechtenschending. Doodlopende videolink in dit bericht is dan ook verwijderd. Hier is de video nog wel te zien.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000