Download gratis commerciële software

Download gratis commerciële software

Desktops & monitoren

Geplaatst: 13 december 2010 - 15:17

Bij onze Duitse collega's van Chip.de kunt u tijdens de aanloop naar kerst terecht voor gratis software waarvoor u normaal gesproken moet betalen.Als u niet per se de nieuwste versie hoeft te hebbe

Bij onze Duitse collega's van Chip.de kunt u tijdens de aanloop naar kerst terecht voor gratis software waarvoor u normaal gesproken moet betalen.

Als u niet per se de nieuwste versie hoeft te hebben, is het leuk om te weten dat u volledige programma's kunt downloaden uit de adventskalender op Chip.de.

Zonder alles te verklappen, staat er bij pakje 1 versie 5.5 van Alcohol 120% en bij pakje 11 Magix Xtreme Photo & Graphic Designer 5. Sommige programma's omvatten meerdere talen, waaronder Nederlands. Nadat u zich gratis hebt geregistreerd en zich een weg door de Duitstalige wizard hebt geklikt, kunt u de taal eenvoudig aanpassen.

Met nog elf dagen te gaan tot Kerstmis, staan u nog evenveel gratis verrassingen te wachten. Frohe Weihnachten!

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000