Doorsnee iPad-gebruiker is rijke man met huisdier

© CIDimport

Doorsnee iPad-gebruiker is rijke man met huisdier

Desktops & monitoren

Geplaatst: 18 november 2011 - 13:27

Aangepast: 27 augustus 2022 - 08:00

Redactie

Er zijn verschillende onderzoeken gedaan naar de iPad-gebruiker en de resultaten zijn nu als een infographic visueel gemaakt. We zien dat de doorsnee iPad-gebruiker vooral man is, een huisdier heeft en van het spelen van games houdt.

Nu zal het hebben van een huisdier meer berusten op toeval dan dat het een reden voor de aanschaf is, hoewel dit filmpje misschien wel het tegendeel bewijst. Het is klinkt in ieder geval een stuk logischer dat gamers voor de iPad gaan. Dat verklaart natuurlijk ook waarom spelletjes op de iPad zo enorm populair zijn.

Maar niet alleen games zijn populair op de iPad, de tablet leent zich ook goed voor serieus werk want het geniet een hoge populariteit onder wetenschappers, medici en zakenlui. Dat zou dan misschien meteen verklaren waarom maar liefst 45% een inkomen hebben van $100.000 of meer.

De infographic is hier te bekijken.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000