© CIDimport

Deze maand nieuwe iPods van Apple

Desktops & monitoren

Geplaatst: 4 september 2008 - 06:09

Aangepast: 17 november 2022 - 08:46

Redactie

Apple is vrij voorspelbaar wanneer het aankomt op de lancering van nieuwe iPods. De afgelopen jaren lanceerde Apple zijn nieuwe iPod-modellen in september, vlak voor de feestdagen, en dit jaar zal het niet anders zijn. Dinsdag 9 september zal Apple in San Francisco de nieuwe iPods aan de buitenwereld tonen. Wat kunnen we verwachten?

Apple is vrij voorspelbaar wanneer het aankomt op de lancering van nieuwe iPods. De afgelopen jaren lanceerde Apple zijn nieuwe iPod-modellen in september, vlak voor de feestdagen, en dit jaar zal het niet anders zijn.

Dinsdag 9 september zal Apple in San Francisco de nieuwe iPods aan de buitenwereld tonen. Wat kunnen we verwachten? Als eerste verwacht men dat Apple met een nieuw model van zijn iPod Nano komt. Of het de slanke, platte iPod is waarvan foto's over het internet gaan, is nog onbekend. Apple komt waarschijnlijk ook met een nieuwe en goedkopere versie van de iPod Touch.

MacHeads hopen dat Apple op 9 september ook nieuwe modellen van de MacBook en MacBook Pro zal tonen, maar waarschijnlijk komen die pas in de loop van volgend jaar uit.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000