Dell Streak in Nederland

Desktops & monitoren

Geplaatst: 16 september 2010 - 06:09

Aangepast: 27 augustus 2022 - 10:51

Met ingang van vandaag is Dells eerste Android-tablet de Streak te koop in Nederland. Met de 5 inch tablet, min of meer een groot uitgevallen smartphone, richt Dell zich op een breed publiek: gezinnen, studenten en zakelijke gebruikers.De medische bedrijfstak wordt met name genoemd omdat het formaat de Streak bijzonder geschikt maakt voor artsen die de Streak nog net in een jaszak kunnen meenemen, in tegenstelling tot een grotere tablet. De Streak combineert een 1 GHz processor met het 5-inch aanraakscherm voor video en internet. De Streak is met ingebouwde GPS ook uitermate geschikt voor navigatiedoeleinden. Het scherm is groot genoeg maar laat in de auto nog voldoende uitzicht over. Data verbindingen zijn beschikbaar via wifi of 3G en niet onbelangrijk, je kunt er ook mee bellen. De Streak is een volwaardige telefoon, al verwacht Dell dat het bellen niet het belangrijkste aankoopcriterium zal zijn. Toch zorgt het ervoor dat je met één apparaat op zak kunt volstaan.De Streak wordt nu geleverd met Android 1.6. Een upgrade naar versie 2.1 komt snel en uiteindelijk zal ook een upgrade naar Android 2.2 beschikbaar komen. De Streak is te koop al dan niet met gsm-abonnement bij bekende winkelketens als Belcompany, Dynabyte en The Phone House, maar ook via online shops. Prijs: €599.Via: Planet Android

Met ingang van vandaag is Dells eerste Android-tablet de Streak te koop in Nederland. Met de 5 inch tablet, min of meer een groot uitgevallen smartphone, richt Dell zich op een breed publiek: gezinnen, studenten en zakelijke gebruikers.

De medische bedrijfstak wordt met name genoemd omdat het formaat de Streak bijzonder geschikt maakt voor artsen die de Streak nog net in een jaszak kunnen meenemen, in tegenstelling tot een grotere tablet. De Streak combineert een 1 GHz processor met het 5-inch aanraakscherm voor video en internet. De Streak is met ingebouwde GPS ook uitermate geschikt voor navigatiedoeleinden. Het scherm is groot genoeg maar laat in de auto nog voldoende uitzicht over. Data verbindingen zijn beschikbaar via wifi of 3G en niet onbelangrijk, je kunt er ook mee bellen. De Streak is een volwaardige telefoon, al verwacht Dell dat het bellen niet het belangrijkste aankoopcriterium zal zijn. Toch zorgt het ervoor dat je met één apparaat op zak kunt volstaan.

De Streak wordt nu geleverd met Android 1.6. Een upgrade naar versie 2.1 komt snel en uiteindelijk zal ook een upgrade naar Android 2.2 beschikbaar komen. De Streak is te koop al dan niet met gsm-abonnement bij bekende winkelketens als Belcompany, Dynabyte en The Phone House, maar ook via online shops. Prijs: €599.

Via: Planet Android

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000