Creative betreedt tabletmarkt

Desktops & monitoren

Geplaatst: 2 november 2010 - 14:44

Aangepast: 20 september 2022 - 07:38

Ook Creative begeeft zich op het terrein van de tablets. Vanaf half december lanceert de fabrikant van audio-producten twee Android-tablets, een 7 inch en een 10 inch.

Creative betreedt tabletmarkt

Ook Creative begeeft zich op het terrein van de tablets. Vanaf half december lanceert de fabrikant van audio-producten twee Android-tablets, een 7 inch en een 10 inch. De kleinste werd tijdens een persconferentie in Londen getoond en komt begin december op de markt.

Creative probeert zich te onderscheiden van de concurrentie door het goede geluid (een apt-X codec is ingebouwd) en de lage prijzen. Zo gaat de ZiiO 7 inch 250 euro (8 GB) kosten en het 16 GB-model 270 euro. De ZiiO 10 inch heeft een vanafprijs van 300 euro (8 GB). Het 16 GB model gaat 320 euro kosten.

Creative heeft daarnaast de ZiiSound T6 laten zien en horen. Dit draadloze speakersysteem met surround sound en Bluetooth kan naadloos samenwerken met de ZiiO-tablets, maar ook met notebooks, iPods, iPads en iPhones. Voor de Apple-producten en laptops zijn speciale opzetstukjes meegeleverd om plug and play geluid te streamen van mp3's of films.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000