Conan O’Brien neemt Apple op de hak

Desktops & monitoren

Geplaatst: 9 september 2011 - 05:51

Aangepast: 27 augustus 2022 - 08:33

Amerikaanse talkshow-presentator Conan O’Brian heeft in zijn show de spot gedreven met Apple naar aanleiding van het verdwijnen van een prototype van de iPhone 5.

Volgens berichten is er een iPhone 5 prototype door iemand meegenomen uit een bar, die was bezocht door een Apple-medewerker. Het lijkt erop dat dezelfde situatie als met de iPhone 4 ook nu weer is gebeurd. Met de iPhone 4 was er ook al een prototype dat kwijt is geraakt in een bar in San Francisco en uiteindelijk in handen kwam van een journalist van Gizmodo. Ditmaal hebben we echter geen foto’s of bewijs gezien dat iemand de telefoon ook daadwerkelijk in bezit heeft. 

Het filmpje is een parodie op de typische stijl die Apple hanteert met hun reclamefilmpjes en laat zien wat Apple zal doen wanneer ze de dief van het prototype in handen krijgen.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000