Britse kinderen te veel online

Desktops & monitoren

Geplaatst: 17 november 2010 - 11:23

Aangepast: 27 augustus 2022 - 10:30

Uit onderzoek door EU Kids Online, blijkt dat kinderen in het Verenigd Koninkrijk aangeven dat ze te vaak online zijn.

Uit onderzoek door EU Kids Online, blijkt dat kinderen in het Verenigd Koninkrijk aangeven dat ze te vaak online zijn. Een op de vijf geeft aan laat op te blijven en het avondeten over te slaan om maar meer tijd online te kunnen doorbrengen.Gelukkig blijkt ook uit het onderzoek dat Britse kinderen zich bewuster zijn van de gevaren op internet en hoe zich daartegen te beschermen. Op de meeste basisscholen worden ook lessen gegeven om bewuster op het web te surfen. Wel geven de onderzoekers aan dat risico's als anorexia en zelfmoord websites onderzocht moeten worden.
Tegen de 43% van de Britse kinderen die aangeven te vaak online te zijn, gaf 30% van de kinderen in andere Europese landen aan te veel tijd op het web door te brengen.

[Via reghardware]

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000