Bluetooth camera als derde oog

Desktops & monitoren

Geplaatst: 17 september 2010 - 07:33

Aangepast: 27 augustus 2022 - 10:50

Een heleboel mensen delen tegenwoordig hun hele leven via sociale netwerksites inclusief video’s van hun activiteiten.

Een heleboel mensen delen tegenwoordig hun hele leven via sociale netwerksites inclusief video’s van hun activiteiten. Het kan alleen wat lastig zijn om altijd op het juiste moment je camera klaar te hebben om op te nemen. Daar is nu iets op gevonden want met de 'looxcie' (afgeleid van de uitdrukking 'look-see') neem je voortaan alles wat je ziet gemakkelijk op.

De looxcie is een camera dat je op je oor draagt en alles opneemt wat je ziet. De camera kan 4 uur aan video opnemen in een resolutie van 480x320 met 15 frames per seconde. Als de camera vol is dan begint hij weer van voor af aan en wist de oudste opnames.

Het is dus niet gemaakt om video's te bewaren maar om het juiste moment vast te kunnen leggen. Wanneer dat gebeurt, druk je op de knop en wordt er een clipje gemaakt van de afgelopen 30 seconden dat wordt verstuurd via Bluetooth naar een app op je Android telefoon (ondersteuning voor andere telefoons komt eind dit jaar). Vanaf daar kun je het bewerken (ook de rest van het videomateriaal) en uploaden. Op Amazon.com staat de camera te koop voor $200,-

[Via Gizmodo]

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000