Black Friday Super Sale

Desktops & monitoren

Geplaatst: 20 november 2017 - 11:31

Aangepast: 26 augustus 2022 - 16:33

Doe je beste renschoenen aan, tape je vingers in en blijf gehydrateerd, want tijdens de Black Friday Super Sale van MediaMarkt geldt alleen het recht van de snelste. Spring over de twee heren die vechten om de nieuwste Call of Duty. Duik onder de uitgeslagen klauwen van de dames bij de smartphone-accessoires. Sprint met de doelgerichtheid van een lasergeleide raket naar wat echt telt: de allerbeste koopjes. Vanaf aanstaande vrijdag gaat MediaMarkt van start met super sale deals!

  Lees hier wat dit betekent.

 

Wat is Black Friday?

Je hebt vast ooit wel eens van “Black Friday” of “Zwarte Vrijdag” gehoord, maar weet je de exacte betekenis? Nu wel! De vrijdag na Thanksgiving, op deze dag gaan veel Amerikanen beginnen met hun kerstinkopen. Veel Amerikanen nemen zelfs een dag extra vrij vanwege Black Friday. Winkeliers bieden op deze dag producten met hoge kortingen aan. Dit is de dag om je producten te kopen! De rest van het jaar zal je nooit meer zo’n aanbieding tegenkomen...

 

De beste aanbiedingen en hoe vind je ze? Vanaf vrijdag 24 november helpen we je graag op weg! Houd deze pagina, maar ook de pagina van MediaMarkt met de Black Friday Super Sale in de gaten.

Wat zijn de beste aanbiedingen en hoe vind je ze bij MediaMarkt? We helpen je graag op weg!

Bij het opengaan van de deuren ren je in volle vaart door het gangpad. Neem de tweede rechts en blijf in het kielzog van de beer van een vent, die als een stier op de BluRay-sectie afstormt. Stop bij de laptops en gris een Acer Chromebook 14 mee. Sta niet stil bij hoe je lekker productief kunt zijn met de Intel Celeron-processor, 4GB aan werkgeheugen en het scherpe beeldscherm. Het enige dat je moet weten is dat hij eerst 365 euro was en nu slechts 319. Neem twee ademteugen (niet meer!) en ren door.

Hol langs de wand met wasmachines en sla af bij de printers en scanners. Dit is misschien om als je zo snel mogelijk bij de tablets wilt komen, maar 10% korting op HP-printers kun je niet laten liggen. De HP Officejet 7110 kan bijvoorbeeld voor een bescheiden 131,99 euro vrijwel elk papierformaat aan. Dankzij de wifi-ondersteuning kun je alle briefkaarten en posters die je ooit nodig hebt vanaf je smartphone, tablet of computer draadloos printen. Knik beleefd naar het mevrouwtje die haar rollator als stormram gebruikt, maar blijf uit haar buurt. Haast je naar de tablet-afdeling!

Ontwijk de horde jongens die achter het lachende meisje met de laatste Xbox One X aan rennen en spring in het gangpad met de tablets. Met een octacore-processor die menig laptop hijgend achter zich laat en een onovertroffen mooi Super Amoled-scherm mag die Samsung Galaxy Tab S2 9.7 niet achterblijven. De 32GB aan opslag kun je uitbreiden naar 128 gigabyte en het apparaat ondersteunt de nieuwste wifi-standaarden. Niet slecht voor een apparaat dat slechts 389 gram weegt en nog geen zes millimeter dik is. Linea recta naar de kassa!

Ook al heb je heelhuids de rij naar de kassa bereikt, je bent nog niet veilig. Trap dus niet in de met vaseline besmeurde ogen van de huismoeder met drie sip kijkende kinderen. Reken af en zeg wat bemoedigende woorden tegen het kassameisje, dat met een blik op oneindig je koopjes langs de scanner haalt. Na deze Black Friday heeft ze nog tot maandag te gaan, maar jij hebt in ieder geval mooi de finishlijn gehaald.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000