Bill Gates te rijk voor computers belastingdienst

Bill Gates te rijk voor computers belastingdienst

Desktops & monitoren

Geplaatst: 1 februari 2006 - 09:02

Aangepast: 29 augustus 2022 - 08:32

Bill Gates is zo rijk dat de Amerikaanse belastingdienst een speciale computer nodig heeft om zijn financiële gegevens te verwerken.

Bill Gates is zo rijk dat de Amerikaanse belastingdienst een speciale computer nodig heeft om zijn financiële gegevens te verwerken. Volgens Gates krijgen de meeste medewerkers van de belastingdienst een beroerte wanneer ze zijn dossier onder ogen krijgen.Tijdens een Microsoft-conferentie in Lissabon vertelde Bill Gates aan de aanwezigen dat zijn belastingaangifte op een speciale computer wordt bewaard en berekend omdat de normale computers van de Amerikaanse belastingdienst de gigantische bedragen niet aankunnen.

Gates krijgt vaak bericht dat hij iets niet betaald heeft, omdat zijn gegevens op een afzonderlijke computer staan. Die aanmaningen worden wel weer teruggedraaid door de belastingdienst, die daarvoor elke keer zijn excuses moet aanbieden.

Gates kon of wilde niet zeggen welk besturingssysteem op de speciale computer draait.

Het fortuin van Gates wordt geschat op 47 miljard dollar (38,9 miljard euro).


Bron: Yahoo! News

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000