Windows 10 nu gratis te reserveren

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 1 juni 2015 - 06:23

Aangepast: 20 september 2022 - 07:53

Werd je vanochtend ook wakker met een vreemd nieuw icoontje in je systeemvak? Geen vrees, het is Microsoft die je Windows 10 alvast laat reserveren!

Windows 10 nu gratis te reserveren

Door te reserveren, kun je Windows 10 gratis downloaden en installeren vanaf het moment dat Microsoft het nieuwe besturingssysteem lanceert. Inmiddels is die releasedatum bekend: 29 juli. De download zelfis circa 3 GB groot.

Klik op het icoontje en kies daarna voor 'Reserveer je gratis upgrade.' Als je eerst wat extra informatie over Windows 10 wilt, kun je op de pijltjestoetsen aan de zijkant van het venster drukken. 

Om een bewijs van je reservering te krijgen, kun je in het volgende scherm je e-mailadres invullen. Meer hoef je vooralsnog niet te doen. Volgens Microsoft krijg je een melding, zodra 'Windows 10 er voor jou is.'

Vraagtekens

Toch aardig van Microsoft, zo'n besturingssysteem voor nop. Maar hoe gratis is Windows 10 werkelijk? Daar zijn nog wel wat vraagtekens bij. Dit upgrade-aanbod is 'beperkt geldig,' maar voor hoe lang? En is Windows 10 vervolgens voor altijd gratis, of is het de bedoeling dat je later alsnog gaat betalen? Antwoorden op die vragen blijven momenteel uit.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000