Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

© PXimport

Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

Computer accessoires

Geplaatst: 13 januari 2022 - 08:20

Aangepast: 25 november 2022 - 11:23

Redactie

Voor techliefhebbers is de Nederlandse versie van Amazon een waar walhalla. De webwinkel staat namelijk vol met prijsvriendelijke gadgets, audiovisuele apparatuur en computerspullen. Wat zijn de beste techdeals van deze week? Amazon wijzigt zo’n beetje dagelijks zijn prijzen, dus sla snel je slag!

Anker Eufy RoboVac X8 Hybrid

Besteed je huiselijke klusjes graag uit, dan is deze afgeprijsde robotstofzuiger een prima aanvulling voor jouw woning. Naast het opzuigen van vuil bevat dit veelzijdige apparaat ook een dweilfunctie. Hiervoor heeft de behuizing een waterreservoir met een capaciteit van 250 milliliter. Volgens de fabrikant is dat voldoende voor 140 minuten dweilen. De zuigkracht bedraagt tweemaal 2000 Pa, waardoor de RoboVac X8 Hybrid geschikt is voor drukke huishoudens met kinderen en huisdieren. 

© PXimport

Het apparaat berekent in iedere ruimte de efficiëntste route en laat deze vervolgens schoon achter. Afhankelijk van de vloer activeert het apparaat op eigen houtje de benodigde zuigkracht. Gebruik voor de bediening de bijbehorende app. Handig is de ondersteuning voor Google Assistent.

Prijs: van € 549,99 voor € 439,99

Dyon Smart 43 XT

Op zoek naar een goedkope televisie, bijvoorbeeld voor in de slaapkamer? Deze smart-tv van 43 inch biedt ondersteuning aan apps als Netflix, Amazon Prime Video en YouTube. Handig is dat je de genoemde diensten direct met de afstandsbediening kunt oproepen. Die bevat hiervoor namelijk rechtstreekse knoppen. Koppel de beeldbuis via wifi of ethernet aan het thuisnetwerk. 

© PXimport

De ingebouwde tv-tuner ondersteunt DVB-T2, DVB-S2 en DVB-C, waardoor je bijvoorbeeld probleemloos satelliet- of kabeltelevisie kunt ontvangen. De resolutie bedraagt 1920 × 1080 pixels, zodat je bent verzekerd van een scherp beeld. Voor het aansluiten van audiovisuele apparatuur bevat deze televisie van Dyon drie HDMI1.4-poorten. Daarnaast zijn er ook nog twee usb-poorten beschikbaar.

Prijs: € 275,-

Anker Soundcore Strike 3

De Anker Soundcore Strike 3 is een goedkope headset voor gamers. Ondanks de lage prijs heeft dit communicatie-apparaat interessante eigenschappen. Zo simuleert de headset surround-geluid en pas je via meegeleverde software de audio-instellingen aan. Voor de weergave van geluid bevatten de over-ear-schelpen forse drivers van 52 millimeter. Volgens de fabrikant is de Soundcore Strike 3 geschikt voor lange spelsessies. De zachte oorkussens bevatten namelijk traagschuim en een koele gel, zodat de oren niet zo gauw gaan gloeien. 

© PXimport

Wil je alleen (muziek) luisteren? De microfoon is afneembaar, waarna dit luisterapparaat net zo gemakkelijk de rol van hoofdtelefoon vervult. Sluit de headset met behulp van de meegeleverde kabel op een computer of geschikte spelconsole aan.

Prijs: van € 49,99 voor € 39,99

Logitech MX Anywhere 2

Thuiswerkers hebben baat bij een comfortabele en betrouwbare muis. Deze rechtshandige lasermuis biedt veel waar voor zijn geld. Met een resolutie van 1600 dpi is dit apparaatje fijngevoelig. Prik de piepkleine usb-ontvanger in de computer en het bedieningsapparaat werkt meteen. Als alternatief kan de Logitech MX Anywhere 2 ook overweg met bluetooth, zodat je een geschikte pc of laptop rechtstreeks kunt verbinden. Overigens schakel je met een apart knopje aan de onderzijde pijlsnel tussen maximaal drie systemen. Bij de duim bevinden zich twee extra knoppen. Koppel hieraan zelf functies, bijvoorbeeld vooruit of terug navigeren. Met name in browsers is dat nuttig. Het scrollwieltje ondersteunt zowel kliksgewijs als snel scrollen. Laatstgenoemde optie komt goed van pas wanneer je door ellenlange documenten wilt navigeren. Deze muis is voorzien van een oplaadbare batterij. Die kun je via de meegeleverde usb-kabel opladen.

Prijs: van € 79,99 voor € 56,25

© PXimport

Logitech K120

Zoek je een goed toetsenbord voor een prikkie? De Logitech K120 kost slechts 10,99 euro. Sluit dit qwerty-toetsenbord via usb op een willekeurige computer aan en je kunt direct aan de slag. De diepe vlakke toeten zijn goed leesbaar. Het morsbestendige ontwerp bevat geen tierelantijntjes in de vorm van extra toetsen voor de weergave van media of het rechtstreeks openen van applicaties. Met de Logitech K120 keer je terug naar de basis. 

© PXimport

Naast de welbekende alfanumerieke toetsen is er rechts een numeriek toetsenblok geïntegreerd. Handig voor personen die regelmatig cijferreeksen invoeren. Je past de hoek via steuntjes aan de onderzijde desgewenst nog iets aan.

Prijs: van € 16,99 voor € 10,99

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000