Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

Computer accessoires

Geplaatst: 26 april 2022 - 07:51

Aangepast: 25 november 2022 - 11:35

Redactie

Voor techliefhebbers is de Nederlandse versie van Amazon een waar walhalla. De webwinkel staat namelijk vol met prijsvriendelijke gadgets, audiovisuele apparatuur en computerspullen. Wat zijn de beste techdeals van deze week? Amazon wijzigt zo’n beetje dagelijks zijn prijzen, dus sla snel je slag!

HP 15s-eq2220nd

Amazon.nl geeft op deze laptop van HP momenteel een korting van vijftien procent. Haal hiermee een goede middenklasser voor alledaagse computertaken in huis. De AMD Ryzen 5-5500U-processor bevat zes rekenkernen met een boostkloksnelheid van hoogstens 4 GHz. Kortom, monteer gerust een 4K-filmpje of open tientallen tabbladen in je favoriete browser. Verder bevat het systeem 8 GB RAM. 

Het 15,6inch-scherm heeft een resolutie van 1920 × 1080 pixels, zodat je scherpe videostreams en foto’s kunt bewonderen. Volgens HP houdt een volle accu het ongeveer 9,5 uur vol. Als opslagdrager heeft deze lichtgewicht machine een snelle ssd met 256 GB opslagruimte aan boord. Voeg aan de hand van drie usb-poorten en een geheugenkaartlezer desgewenst externe opslagdragers toe. Overige speerpunten van deze prijsvriendelijke laptop zijn de HDMI-uitgang en vingerafdruksensor.

Prijs: van € 599,- voor € 509,-

Trust Ymo

Zoek je een goedkoop draadloos invoersetje? Voor dit afgeprijsde product van Trust betaal je iets meer dan twee tientjes. In de verpakking bevinden zich een symmetrische muis, qwerty-toetsenbord en usb-ontvanger. Deze minuscule ontvanger steekt nauwelijks uit de usb-poort. Met name bij gebruik van een laptop is dat gunstig. Voor extra grip bevat de muis een afwerking van rubber. 

Handig is de zogeheten dpi-knop. Hiermee pas je namelijk eenvoudig de snelheid van de muisaanwijzer aan. De knoppen van het toetsenbord maken bij het indrukken geen geluid. Bovendien is dit bedieningsapparaat bestand tegen morsen. De Ymo is compatibel met Windows, macOS en Chrome OS. De fabrikant levert vier AAA-batterijen mee.

Prijs: van € 24,79 voor € 20,99

Ubiquiti AmpliFi Instant Kit

Geef jouw draadloze thuisnetwerk met dit sterk afgeprijsde mesh-systeem een enorme oppepper. Amazon.nl geeft op de Ubiquiti AmpliFi Instant Kit momenteel 44 procent korting. De fabrikant levert naast de router een extra draadloos toegangspunt (node) mee. 

Gezamenlijk creëren beide netwerkapparaten een omvangrijk wifi-netwerk met een capaciteit van maximaal 1167 Mbit/s. Ervaar overal in de woning, garage en tuin een stabiel signaal. Sluit je bepaalde apparatuur liever via een kabeltje aan? Geen probleem, want elke node bevat een gigabitpoort. Lees op het display van de hoofdunit de huidige download- en uploadsnelheid af. Bovendien houd je de netwerkstatus met de AmpliFi WiFi-app (Android en iOS) nauwlettend in de gaten.

Prijs: van € 179,90 voor € 101,11

Green Cell 600VA

Thuiswerkers opgelet! Heb je weleens aan noodstroom gedacht? Je zal maar net met een belangrijk project bezig zijn of aan een videovergadering deelnemen. Zodra de electriciteit plotseling uitvalt, is er vaak geen weg meer terug. Met een zogeheten UPS (Uninterruptible Power Supply) voorkom je dergelijke doemscenario’s. Zo zorgt de goedkope Green Cell 600VA ervoor dat je bij stroomuitval of elektriciteitenpieken alsnog online blijft. Dit apparaat geeft je zo’n twintig minuten de tijd om openstaand werk op te slaan en systemen veilig af te sluiten. Voorkom zo onherstelbare schade aan computerapparatuur. 

Deze UPS bevat twee netstroomaansluitingen. Daarnaast telt de achterzijde ook nog twee netwerkpoorten en een usb-aansluiting. De maximale capaciteit bedraagt 360 watt.

Prijs: van € 60,34 voor € 56,95

Eufy Security Indoor Cam 2K

Houd je thuis graag een oogje in het zeil, bijvoorbeeld voor een huisdier, kinderen of ongewenst bezoek? De spotgoedkope Eufy Security Indoor Cam 2K biedt een uitstekende beeldkwaliteit van 2048 × 1080 pixels. Dankzij nachtzicht functioneert deze beveiligingscamera ook in het donker. Open de Eufy Security-app op een smartphone en vraag livebeelden op. Je kunt eventueel een microSD-kaart in de behuizing kwijt. De camera begint na bewegingsdetectie automatisch met opnemen. Vanzelfsprekend kijk je deze opnames op een later moment terug. De kunststof behuizing bevat een microfoon en luidspreker, zodat je op afstand met iemand kunt communiceren. Tik hiervoor op het microfoontje in de app en begin met spreken.

Prijs: van € 39,99 voor € 31,99

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000