Review: Sony HDR-AS200VR

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 26 december 2017 - 10:00

Aangepast: 26 augustus 2022 - 16:25

Naast GoPro zijn er meer merken die inmiddels compacte actiecamera’s uitbrengen, waaronder Sony. We gingen op pad met model HDR-AS200VR.

Aan de HDR-AS200VR hebben we wat betreft beeldkwaliteit weinig op aan te merken. De full hd-sensor maakt scherpe beelden, die bovendien soepel worden weergegeven dankzij de digitale beeldstabilisatie. Vergeleken met de concurrentie is deze camera wel vrij prijzig. De vergelijkbare Hero Session van GoPro is bijvoorbeeld bijna de helft goedkoper, terwijl modellen met 4K-ondersteuning niet eens zoveel duurder zijn. Het relatief hoge prijskaartje van de HDR-AS200VR wordt enigszins goedgemaakt door de praktische accessoires die meegeleverd worden. De waterdichte behuizing maakt onderwaterbeelden mogelijk, maar we zijn vooral gecharmeerd van de Live View-afstandsbediening. Deze wordt als een horloge om de pols gedragen en zorgt ervoor dat u de actiecamera op afstand kunt bedienen. Via het ingebouwde lcd-schermpje ziet u precies wat u filmt. Een hele uitkomst, want die mogelijkheid hebben actiecamera’s doorgaans zelf niet.

Conclusie

Relatief dure actiecamera met handige afstandsbediening.

Adviesprijs: € 300,­–

Voor meer informatie: https://www.sony.nl/electronics/actioncam/hdr-as200v-body-kit

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000