Review: Honeywell Lyric C2 Wi-Fi Camera

Review: Honeywell Lyric C2 Wi-Fi Camera

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 29 juni 2018 - 03:19

De Lyric C2 van Honeywell is niet de meest geavanceerde beveiligingscamera, maar voor een relatief zacht prijsje haalt u wel de basisfuncties van zo’n gadget in huis. En die werken tijdens onze testperiode over het algemeen naar behoren.

De camera registreert beweging en geluid, waarvan u de gevoeligheid kunt aanpassen als u te vaak onnodige meldingen krijgt. Standaard komt dit regelmatig voor, omdat deze camera in tegenstelling tot onder andere de duurdere Nest-camera’s geen onderscheid maakt tussen mens en dier of passerend voertuig. Er zijn gelukkig ook detectiezones in te stellen, zodat u bijvoorbeeld niet de hele hal maar enkel de voordeur in de gaten houdt. En door middel van geofencing schakelt de camera zichzelf eventueel helemaal uit wanneer u zelf thuis bent. De beeldkwaliteit overdag is scherp en kleurrijk en laat u ook ’s nachts niet in de steek. Van abonnementskosten is prettig genoeg geen sprake.

Conclusie

Betaalbare camera voorziet prima in de basisfuncties.

Adviesprijs: € 149,­–

Voor meer informatie: https://getconnected.honeywell.com/nl/de-c2-wi-fi-beveiligingscamera

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000