Nieuw op Netflix: beste films en series van februari

© PXimport

Nieuw op Netflix: beste films en series van februari

Geplaatst: 3 februari 2022 - 06:36

Aangepast: 17 november 2022 - 09:54

Stefanie Katzenbauer

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij graag de beste films en series die nieuw zijn op Netflix op een rijtje. Dit is er in februari nieuw op Netflix!

The Tinder Swindler

Online daten is al moeilijk genoeg. De kans om opgelicht te worden is groot. Misschien lijkt iemand wel helemaal niet op zijn of haar foto. In The Tinder Swindler gaat het bedrog een stapje verder. In deze documentaire doet een man zich voor als een rijke jetsetter die in diamanten handelt. Hij weet met een goed verhaal talloze vrouwen voor zich te winnen en hun zo hun geld afhandig te maken. De slachtoffers laten het hier echter niet zomaar bij zitten. 

Child of Kamiari Month

Child of Kamiari Month is een Japanse animatiefilm die uitkwam in 2021. Het verhaal volgt een meisje dat een jaar na de dood van haar moeder door het land moet reizen om de bijeenkomst van de goden bij te wonen. Hiervoor moet ze naar het heilige land Izumo reizen. Het 12-jaar oude meisje pakt hierin de taak op die haar moeder had, namelijk het brengen van offergaven uit heel Japan aan de goden. Naast het vervullen van deze taak, hoopt het meisje ook haar moeder weer te zien in het heilige land. 

Space Force

Seizoen twee van Space Force verschijnt deze maand op Netflix. In deze serie spelen grote namen zoals Steve Carell, die tevens de maker van de serie is, en John Malkovich. De serie volgt een groep mensen die als taak hebben gekregen om de zesde tak van het Amerikaanse verdedigingssysteem op te zetten: de Space Force afdeling. Het doel is hierbij om zo snel mogelijk een voet op de maan te zetten. 

Texas Chainsaw Massacre

Texas Chainsaw Massacre is een van de meest iconische horrorfilms aller tijden. Het is waarschijnlijk de reden dat er in horrorsituaties vaak kettingzagen worden gebruikt om mensen bang te maken. Deze film moet je dan ook gezien hebben. Je kunt hem zelfs 3 keer kijken, want inmiddels kent het origineel uit 1974 twee verfilmingen: uit 2003 en een meest recente in 2022.

Het verhaal gaat over een groepje studenten die na een tripje naar Mexico op weg zijn naar een concert. Als ze echter bijna een aanrijding krijgen met een meisje dat zelfmoord wil plegen, komen ze van de ene akelige en bizarre situatie in de andere terecht. Al snel zijn de studenten hun leven niet meer zeker en zullen ze aan Leatherface moeten ontsnappen. 

No Man’s Land

Arthus Knaap is een Nederlads-Indische soldaat die zich in 1914 aansluit bij het Vreemdelingenlegioen. Hij belandt daarbij in een afschuwelijke loopgravenoorlog. In No Man’s Land wordt zijn biografische verhaal verteld. 

The Constant Husband

The Constant Husband is een Britse comedy film uit 1955. Als een man op een dag wakker wordt in een hotel in Wales, merkt hij dat hij last heeft van geheugenverlies. Hij kan zich niks meer herinneren: wie hij is, waarom hij in een hotel is of waar hij vandaan komt. Met behulp van een psycholoog gaat de man op zoek naar zijn vrouw, in de hoop daar zijn thuis te vinden. Maar hoe meer de man van zijn geheugen terug krijgt, hoe meer hij ontdekt dat misschien beter vergeten had kunnen blijven. 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000