Gerrard Street: Koptelefoon op abonnementsbasis aan tweede generatie toe

Gerrard Street: Koptelefoon op abonnementsbasis aan tweede generatie toe

Hifi

Geplaatst: 26 april 2019 - 10:30

Aangepast: 29 augustus 2022 - 17:33

Aan hoogwaardig geluid hangt dikwijls een even hoge prijs. Het Nederlandse Gerrard Street bedacht dan ook een koptelefoon die je op abonnementsbasis in bruikleen hebt. Hier bestaan nu twee nieuwe versies van, waaronder een draadloze variant.

De nieuwe modellen heten Day en Boss. Je bent het goedkoopste uit met de Day-koptelefoon. Voor 7,50 euro per maand of 70 euro per jaar krijg je deze opgestuurd. Net zoals de voorganger - model Bird - is dit een bedrade headset, die even duur is.

Huidige bezitters van de Bird krijgen de Day ter vervanging opgestuurd zonder daarvoor extra te betalen. De  oude koptelefoons die terug worden gestuurd naar de fabrikant, worden gerecycled. 

Dit keer bestaat er ook een draadloze variant, de Boss. Deze kost een tientje per maand, of 100 euro per jaar. Die heeft een accuduur van 24 uur en is snel weer op te laden via de moderne usb-c-aansluiting.

Bellen

Voor beide headsets geldt dat je er ook mee kunt bellen, er zit namelijk een microfoon in verwerkt. Je krijgt de koptelefoon opgestuurd als doe-het-zelf-pakket. Mocht je een bepaald onderdeel beschadigen, dan kun je die tevens laten vervangen.

Voor de audiokwaliteit is dit keer de handen ineen geslagen met de experts van Fresh 'n Rebel, een bekend merk op gebied van koptelefoons. Hoe een en ander klinkt, hopen we binnenkort te kunnen testen.

Lees hier onze review van de eerste generatie Gerrard Street-koptelefoon.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000