Aldo van ID.nl tipt: de 5 leukste tech-cadeaus voor … in en om het huis

Aldo van ID.nl tipt: de 5 leukste tech-cadeaus voor … in en om het huis

Hifi

Geplaatst: 1 december 2022 - 09:32

Aangepast: 6 december 2022 - 09:28

Redactie

December is dé cadeaumaand. Ook voor de mensen van ID.nl. Daarom hebben we allemaal een paar lijstjes samengesteld met leuke cadeaus uit het domein wat onder ons valt. Aldo is de man van de gadgets. Hij heeft er 5 verzameld die leuk zijn om weg te geven – of om lekker zelf te houden natuurlijk!

🎄 Microsoft Xbox Series S

Als je een betaalbare nextgen-console op je verlanglijstje hebt staan, is de Xbox Series S veruit de goedkoopste optie. Speel tegen een schappelijke prijs de nieuwste games zoals Forza Horizon 5, Elden Ring of Halo Infinite. Bewaar videospellen rechtstreeks op de ingebouwde ssd van 512 GB en geniet vervolgens van oogstrelende beelden op een hoge verversingssnelheid van maximaal 120 fps. Veel gameplezier! Omdat dit een all digital console is, kunnen er geen disks in. Scheelt ruimte en je hoeft niet meer bang te zijn dat je game-schijfjes beschadigd raken!

0

Powered by

logo

🎄 Sonos Beam

De Sonos Beam (we hebben het hier over de tweede generatie) biedt dankzij Dolby Atmos een virtueel surround-geluid: de speakers weerkaatsen het geluid via je plafond, zodat het geluid overal om je heen klinkt. En dat doet het opvallend goed voor een soundbar in deze prijsklasse! Ook kun je overal in huis genieten van dat mooie geluid, omdat je deze soundbar via wifi kunt gebruiken in een multi-room-setup. Multi-room-setup? Geen paniek, dat klinkt lastiger dan het is. Besturing van de soundbar verloopt namelijk super simpel, via een app op je smartphone. Ook handig: je kunt het apparaat eveneens integreren in de smart home-platformen van Amazon, Apple en Google.

0

Powered by

logo

🎄 Sony WH-1000XM4

Ten opzichte van zijn voorganger, de WH-1000XM3, heeft de WH-1000XM4 een aantal verbeterpunten. Zowel de geluidskwaliteit als de noise cancellation-optie van deze koptelefoon zijn geoptimaliseerd. En net als zijn voorganger is het draagcomfort nog steeds onovertroffen. Zelfs na vele uren muziek luisteren of team-calls op werk krijg je geen last van de druk van de oorschelpen of van zweterige oren. Ook kun je door de Multipoint-ondersteuning verbonden zijn met meerdere apparaten, zoals je werklaptop en je smartphone. Er zit een hardcover case bij waarin je hem lekker compact kunt opbergen. Al met al een onmisbare accessoire vandaag de dag!

0

Powered by

logo

🎄 Kobo Libra 2

In een tijd waarin er steeds minder gelezen wordt is deze Kobo e-reader het beste medicijn. Hij weegt maar 215 gram en heeft een prachtig hoge resolutiescherm zodat de letters even scherp zijn als van een normaal boek. En heb je geen zin om zelf te lezen, dan kun je er dankzij de ingebouwde mediaspeler en bluetooth-ondersteuning ook luisterboeken mee afspelen. Hij is waterdicht, heeft schermverlichting en gaat weken mee op de grote accu. Je boeken kunnen op Marktplaats! ;) En hoeveel boeken er op een e-reader passen? Daar hebben we een apart artikel over geschreven!

0

Powered by

logo

🎄 JBL Flip 5

Met deze bluetoothspeaker van JBL neem je je muziek mee naar elke kamer van je huis (of straks in de zomer je tuin natuurlijk – wel even denken om een buurvriendelijk volume uiteraard!). Er komt opvallend goed geluid uit voor zijn compacte design en dit is te danken aan een krachtige versterker en twee passieve radiatoren. En via de PartyBoost-optie verbind je de Flip 5 met een onbeperkt aantal andere Flip-speakers. Hij heeft meer dan 12 uur speeltijd op een accu, een waterdichte behuizing en 11 verschillende kleuren: kerstmuziek, kerstlichtjes en kerstfeest ineen dus!

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000