Apple demonstreert iPhone 4S, Siri en iCloud (video)

© PXimport

Apple demonstreert iPhone 4S, Siri en iCloud (video)

Foto & video

Geplaatst: 5 oktober 2011 - 11:57

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Wouter Hoeffnagel

Apple kondigde gisteravond de iPhone 4S en iCloud aan. iOS 5 bevat daarnaast Siri, de spraakherkenningstechnologie die alleen op de iPhone 4S beschikbaar is. Het bedrijf heeft nu een aantal filmpjes op het internet gezet waarin de nieuwe producten worden gepresenteerd.

De iPhone 4S wordt in de onderstaande video kort geïntroduceerd. Greg Joswiak, leidinggevende van de marketingafdeling die de promotie van de iPhone regelt, legt in de video uit waarom Apple heeft besloten vast te houden aan het uiterlijk van de iPhone 4.

[youtube]SFfm2uQbaLM[/youtube]

Daarnaast heeft Apple een video online geplaatst waarin Siri, je eigen persoonlijke assistent die alleen op de iPhone 4S beschikbaar is, wordt gedemonstreerd.

[youtube]rNsrl86inpo[/youtube]

Tot slot heeft Apple een demonstratievideo van iCloud op YouTube geplaatst. De video toont hoe foto's die je op de iPhone neemt automatisch op bijvoorbeeld de Mac verschijnen. Ook iTunes Match komt in de video aan de beurt.

[youtube]DCjeSNomXrU[/youtube]

Via: [urkx=http://9to5mac.com/2011/10/04/apple-posts-todays-intro-videos-to-youtube/#more-96929]9to5Mac[/urlx]

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000