Modulaire soundbar: surroundgeluid met verplaatsbare speakers

Modulaire soundbar: surroundgeluid met verplaatsbare speakers

Audio

Geplaatst: 23 november 2022 - 11:29

Aangepast: 24 november 2022 - 09:14

Redactie

Een nieuwe soundbar van JBL is modulair ontworpen. Dankzij afneembare speakers kun je surroundgeluid in de huiskamer krijgen. Nadat je klaar bent met tv kijken klik je de speakers gewoon weer terug aan je soundbar.

De JBL-soundbar heeft aan beide zijkanten een afneembare speaker, die je in een surroundopstelling bij de bank kunt plaatsen. Zo kun je je film of serie kijken met optimaal geluid, zonder dat je altijd speakers in het zicht hebt. Wanneer je klaar bent met kijken klik je de speakers gewoon weer terug aan de soundbar.

De speakertjes beschikken over een accu en een draadloze verbinding met de soundbar. Zo hoef je dus niet met kabels aan de slag, maar kun je direct de film opzetten. Het heeft wel als nadeel dat je afhankelijk bent van een accuduur, die overigens ruim genoeg is voor langere films (8 uur). Wanneer je de speaker weer terugplaatst wordt deze automatisch opgeladen. Het draadloze bereik van de speakers is ook ruim voldoende.

Hoe de JBL-soundbar werkt laten we je zien in deze YouTube Short-video.

Watch on YouTube

Wil je meer video’s zien? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000