Concept-koptelefoon beschikt over mondkapje

© PXimport

Concept-koptelefoon beschikt over mondkapje

Geplaatst: 13 februari 2023 - 18:19

Redactie

Dyson heeft een conceptuele koptelefoon getoond waar een ingebouwd luchtfilter op zit dat voor je mond zit. Het mondkapje moet je beschermen tegen luchtvervuiling en pollen, terwijl je je koptelefoon buiten draagt.

Hoewel Dyson voornamelijk bekendstaat om zijn stofzuigers, probeert het merk ook met andere productgroepen te innoveren. Bijvoorbeeld met luchtfilters en haarproducten. Zo ook met de Dyson Zone. Niet alleen is het product opvallend omdat het de eerste koptelefoon met ruisonderdrukking van Dyson is, ook omdat het een luchtfilter in een soort mondkapje integreert.

De Dyson Zone is nog conceptueel, de prijs van duizend dollar onderstreept dat. Het merk moet zich immers nog bewijzen, zowel als audiomerk als gezondheidsmerk. Of de Dyson Zone hier ook verschijnt en voor welke prijs is daarom nog onbekend. Hoe de Dyson-koptelefoon er uit ziet laten we zien in onderstaande YouTube Short-video.

Watch on YouTube

Wil je meer video’s zien, abonneer je op het YouTube-kanaal van ID.nl.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000