Black Friday 2020: wifi-, bluetooth- en slimme speakers

© PXimport

Black Friday 2020: wifi-, bluetooth- en slimme speakers

Geplaatst: 18 november 2020 - 18:19

Aangepast: 16 november 2022 - 09:38

Redactie

Op 27 november is het Black Friday. Bijna elke bekende webshop heeft dan een groot aantal producten in de aanbieding. Kortingen kunnen oplopen tot wel 50% of meer. Ook voor draadloze en slimme speakers geldt dat Black Friday vaak garant staat voor goede aanbiedingen. Ben je van plan binnenkort een speaker te gaan kopen? Dan is Black Friday het juiste moment.

Draadloze speakers, en daarbij ook slimme speakers met ingebouwde voice-assistenten, waren vorig jaar erg populair, vooral tijdens Black Friday. Ook dit jaar verwachten we weer veel goede deals rondom deze apparaten. Nu onze huizen steeds slimmer worden neemt ook de behoefte aan stembediening toe, maar ook gewone draadloze wifi- of bluetooth-speakers zijn al jaren populair tijdens deze periode.

Vorig jaar

Vorig jaar was Google een van de grootste bedrijven met goede aanbiedingen rond slimme speakers. Zowel de Nest Home als de Nest Home Mini gingen met zo’n 25% korting over de toonbank. Ook de Nest Hub, met ingebouwd scherm, was flink goedkoper dan normaal.

Maar Google was zeker niet de enige. De Sonos One was een van de meestverkochte producten tijdens Black Friday 2019, en ook merken als Bose, Bowers & Wilkins en Dali zetten slimme speakers voor een lagere prijs in de markt. Van al deze bedrijven verwachten we dit jaar soortgelijke deals, dus als je een nieuwe speaker wil kopen, is het zeer de moeite waard nog even te wachten.

Dit jaar

Dit jaar zullen Google’s slimme speakers wederom in de aanbieding gaan. We verwachten eenzelfde soort deals als vorig jaar: de Home Mini voor zo’n dertig euro, de gewone Home voor zo’n zestig euro en de Nest Hub voor eenzelfde bedrag. Ook van Amazon verwachten we veel, en dan specifiek de Echo-speaker, met ingebouwde Alexa-assistent. Deze speaker is sinds kort verkrijgbaar via Amazon.nl

Verder zijn de merken die vorig jaar aanwezig waren ook dit jaar ongetwijfeld weer van de partij. Onder anderen de Sonos One en verschillende JBL-speakers gaan ongetwijfeld voor bodemprijzen de deur uit.

Black Friday op Kieskeurig.nl

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000