Review: Huawei Watch GT 2 Pro

Review: Huawei Watch GT 2 Pro

Sport elektronica

Geplaatst: 20 december 2020 - 05:00

Als u op zoek bent naar een luxe smartwatch, kunt u kiezen uit modellen van Samsung, Apple en Huawei. Het nieuwste model van Huawei is de Watch GT 2 Pro. Die is tientallen euro’s goedkoper dan de concurrentie. En daar merkt u niets van.

Het horloge is gemaakt van titanium, saffierglas en keramiek en komt luxe en degelijk over. Het grotere ronde scherm oogt scherp en kan desgewenst in stand-by continu de tijd tonen.

Aan functies geen gebrek. U kunt met de smartwatch bellen via de bluetoothverbinding met uw smartphone (Android en iOS), tientallen sporten bijhouden en onder andere uw slaapritme, hartslag en zuurstofniveau meten. Meldingen van uw telefoon verschijnen ook op het schermpje. Het horloge is waterdicht en gaat bij ons tien dagen mee op een acculading. Met het stand-by-scherm ingeschakeld houdt de accu het vijf dagen vol. Dat is aanzienlijk langer dan de concurrentie. De Watch GT 2 Pro laadt draadloos op via een Qi-oplader.

Conclusie

Een luxe smartwatch met lange adem die veel mogelijkheden biedt.

Adviesprijs: € 299,99

Voor meer informatie: https://consumer.huawei.com/nl/wearables/watch-gt2-pro

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000